Virus Popular

NEIX “VIRUS POPULAR” L’STREAMING CULTURAL A PROVA D’ALARMES

Amb el lema “Contra el CoV-19 bona cara” oferirà converses en directe i continguts de cultura popular online.

Capítol d’estrena: “De les 7 plagues d’Egipte al Coronavirus. Part 1” amb el confinat Amadeu Carbó.

El dissabte 14 de març, a les 22 hores, s’estrenà el canal VIRUS POPULAR que ofereix una conversa diària amb l’objectiu d’entretenir la població confinada que no podrà gaudir d’actes culturals a l’aire lliure i de tota mena que han quedat suspesos.

Aprofitant les noves tecnologies, s'ofereixen converses diàries per donar a conèixer confinats que treballen d’una manera entusiasta per la cultura d’aquest país des de plataformes i amb objectius ben diversos.

Amb ells tractarem d’una manera, directe i desacomplexada, temes com ara el tractament de les plagues bíbliques, de gènere, de raça, d'associacionisme, d’apoderament dels espais públics, de gestió d’equipaments...

La tria dels confinats i les xerrades aniran a càrrec del folklorista Amadeu Carbó i la comunicadora i gestora cultural, Paula Vallejo. La resta de l’equip l’integren l’Arnau Cristóbal, en l’aspecte tècnic, en Xavier Malet, com a dissenyador gràfic, i en Francesc Buxeda en la comunicació.

El projecte rep el suport de Drac, Diables i Gegants de La Sagrera, el programa FesTaFesta, Soroll de fons Comunicaciói El Calendari de l'Hermità.

Els continguts de VIRUS POPULAR els podreu seguir a través del seu web www.viruspopular.cat i les seves xarxes socials.