Avís Legal

AVÍS LEGAL

1. DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: l’associació titular de www.ddgs.cat és l'Associació Drac, Diables i Gegants de la Sagrera amb domicili a aquests efectes en al carrer Berenguer de Palou 64-66, 08027 Barcelona, número de CIF: G61346151, inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. XXX. Correu electrònic de contacte: info@ddgs.cat del lloc web. Telèfon de contacte 931 538 381.

2. PROTECCIÓ DE DADES

DDGS.cat compleix amb les directrius del Reglament General de Protecció de Dades, i altra normativa vigent, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recepció de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari pugui sol·licitar a Torrelasagrera.org, de fer saber a l'usuari de l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de: (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat del mateix, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de les dades, (v) el procediment per exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en els casos en què les dades no s'hagin obtingut del propi interessat, de (v) la procedència i les categories de dades tractades. Així mateix, la Federació Torre de La Sagrera informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Torrelasagrera.org és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat Torrelasagrera.org o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de ddgs.cat. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de ddgs.cat.

4. ENLLAÇOS

En el cas que a Torrelasagrera.org es disposi d’enllaços o d’hipervincles cap a altres llocs d'Internet, Torrelasagrera.org no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas ddgs.cat assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.

5. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

Torrelasagrera.org no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

6. MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS

ddgs.cat es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquesta.